El restaurant Sal de Cocó aposta per l’art i la qualitat

sal de cocó 1 Sal de cocó 2 sal de cocó 3DSC03381

El restaurant Sal de Cocó aposta per l’art i la qualitat

El restaurant Sal de Cocó de sa Colònia (a l’antic Moll de pescadors) regentat per Marta Rosselló i Salvador Llinàs presentà ahir vespre l’edició limitada de tres vins produïts per la Bodega José L. Ferrer en exclusiva per al restaurant.

La idea partí de Sal de Cocó que feren una proposta als pintors Llorenç Garrit, Salva Ginard i Pep Molina de representar un eriçó (que és la imatge del restaurant) i que cadascú s’inspiràs i empràs les tècniques artístiques que més s’adeien en el seu procés creatriu. Fruit d’aquesta creació han estat les etiquetes de tres vins, negre, blanc i rosat i que ahir tots els assistents varen poden degustar acompanyats de les excel.lents tapes que varen repartir entre el nombrós públic que no es va voler perdre la trobada que fusionava gastronomia, arts i enologia.

La presentació també comptà amb algunes sorpreses, com els poemes recitats per Lucia Pietrelli i Pau Vadell i el llibretó editat per a tal esdeveniment amb la coordinació de Salvador Llinàs i amb el disseny de la publicació d’Adia Edicions.

Per aquests mesos vinents hi ha previst… (ampliam la notícia a la Ressò en paper i amb un reportatge fotogràfic de l’esdeveniment)

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.