Exposició Mostr-art a sa Ferreria

Exposició Mostr-art a sa Ferreria

Demà, dijous dia setze de maig s’inaugura al restaurant Sa Ferreria de Camposl ’exposició Mostr-art, reflexos d’una aula artística de l’IES Damià Huguet.
Es tracta de la primera col·laboració entre l’institut de Campos i Sa Ferreria, un restaurant que pretén, a més a més d’oferir bon menjar, servir de mostrador artístic als clients i visitants. En aquest cas ho fa amb una exposició de creacions d’alumnes de la matèria d’Educació Plàstica de l’institut.
La mostra estarà oberta fins dia dos de juny.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.