Exposició Art per a la Vida, a benefici del Projecte Home

Exposició Art per a la Vida, a benefici del Projecte Home

Avui, divendres dia 10 de maig, a les 19 h, al Casal de can Pere Ignasi de Campos s’inaugurarà l’exposició Art per a la Vida – 2, organitzada per Projecte Home Balears. L’exposició compta amb la col·laboració dels Consells de Mallorca, de Menorca i d’Eivissa i té com a objectius recaptar fons per a Projecte Home i donar visibilitat als corrents artístics actuals de les nostres illes.
95 artistes que desenvolupen la seva activitat a les Illes Balears han cedit obres de forma solidària per a l’elaboració de serigrafies de format petit de quatre colors.
L’exposició estarà oberta fins dia 25 de maig.
Les serigrafies es poden comprar per 30 € cadascuna sense emmarcar, o 40 € emmarcades.
L’import recaptat serà per a Projecte Home, una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat prevenir, atendre i donar resposta als problemes generats per les adiccions a la societat balear.
Cal recordar que Projecte Home té un centre de rehabilitació a Campos, concretament a ses Sitjoles.

 

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.