Participació del Club Hanol a l’Obert de l’Alcarria de Taekwondo

Participació del Club Hanol a l’Obert de l’Alcarria de Taekwondo

El passat dia 16 de juny va tenir lloc a Azuqueca de Henares (Guadalajara) el II Open Internacional de la Alcarria de Taekwondo, en les modalitats de combat i poomsae.
El Club Hanol de Campos hi va participar, en la modalitat de poomsae, amb molts bons resultats.
A la categoria d’infantil promoció aleví, Carme Ferrer va quedar cinquena. A la categoria de parella infantil promoció, Carme Ferrer i Elia Giron varen fer vuitenes. A cadet, Elia Giron va quedar tercer, mentre que a cadet promoció adult, Uriel Ferrer va ser-ne el campió i Oliver Fernández el subcampió. En cadet femení, Martina Ferrer va quedar tercera, Marina Garcies, cinquena, Núria Corbalán, setena, Carla Martí vuitena i Aina Lladonet dotzena. A cadet masculí, Marcos Manzano va fer tercer. Quant a la categoria de parella cadet, la parella formada per Marina Ferrer i Marcos Manzano va quedar primera, mentre que les parelles Martina Ferrer i Núria Corbalán, per una part, i Carla Martí i Aina Lladonet, per l’altra, vàren aconseguir sengles medalles de bronze.
A la categoria júnior, dues noves medalles, de plata per Luis Oliver, i de bronze per Borja Carrión, mentre Joan Rueda quedava cinquè i Lluc Perelló desè. A trio júnior, Luis Oliver, Joan Rueda i Borja Carrión tornaven a quedar campions.
A sènior 1, els esportistes del Club Hanol ocupaven tot el podi: Laura González, medalla d’or, Naiara Oliver d’argent i Francina Caldés de bronze.
A trio sènior 1, el conjunt format per Laura González, Naiara Oliver i Francina Caldés va quedar subcampió. En quintet, una altra medalla d’or, aquest pic per a l’equip format per Luis Oliver, Joan Rueda, Naiara Oliver, Laura González i Francina Caldés, mentre que l’equip format per Uriel Ferrer, Adrián Coll, Lluc Perelló, Aina Lladonet i Borja Carrión, va ocupar la cinquena posició.
A la categoria de parella júnior, dues medalles de bronze, per a les parelles Naiara Oliver amb Adrián Coll i Luis Oliver amb Joan Rueda. I a trio júnior, medalla d’or per al conjut format per Luis Oliver, Joan Rueda i Borja Carrión.
A la classificació general per equips, el Club Hanol va quedar tercer.

Molt bons resultats per als taekwondistes campaners!

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

2 Coementaris

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.