L’esquerra anirà junta a ses Salines

L’esquerra anirà junta a ses Salines

El PSIB-PSOE, Més per Mallorca i independensts del municipi de ses Salines, s’han ajuntat i s’han atorat el nom d’Endavant per ses Salines i Colònia de Sant Jordi Segons els seus promotors, “ENDAVANT és un grup polític municipalista propi, obert i participatiu, i que no ha de rendir comptes a ningú més que als saliners i coloniers”.
Afirmen que el grup polític és compost per la gent, per persones, independentment de la procedència, sense distinció de partit i que volen contribuir al desenvolupament social, cultural i econòmic del municipi cada dia, durant tota la legislatura. Asseguren que el seu funcionament es basa en tres eixos: Participació Ciutadana, on tothom que vulgui pot opinar i proposar sobre qualsevol tema municipal. Transparència real i voluntària, perquè no és possible que les persones puguin participar correctament si no estan prèviament informades del què ocorre al municipi i al consistori. I Benestar General, com a resultat de l’aplicació dels dos eixos anteriors.
Volen promoure un model de municipi actiu, on el desenvolupament econòmic local vagi de bracet amb l’educació, la cultura, el patrimoni, el turisme, la gastronomia pròpia… i on tot plegat aporti benestar, salut, entreteniment, cultura, tranquil·litat i un futur millor a tots els ciutadans.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

1 Comentari

  1. Marga Oliver

    Endavant és, sens dubte, sa millor opció a Ses Salines i Colonia de Sant Jordi: Una coalició principalment independent, d’esquerres i amb visió, que no deu favors a Palma ni a Madrid.
    Recoman seguir d’aprop la trajectòria de Bernat Roig, Mallorca porta molt de temps necessitant quemallorquins com ell anassin endavant

    Reply

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.