Dos jugadors campaners classificats pel Campionat de les Illes Balears Escolars d’escacs

Dos jugadors campaners classificats pel Campionat de les Illes Balears Escolars d’escacs
  • IMG_3580
  • Lubo
  • Miquelllado
  • Miqueliandreu

Divendres va acabar el Campionat de Mallorca Escolar, en el qual hi participaven vuit representants del Club Foment d’Escacs de Campos, dos dels quals varen aconseguir classificar-se pel Campionat de les Illes Balears.
La millor actuació va ser la de Miquel Bujosa, que va quedar tercer sub-14 amb 4,5 punts i va ser el vuitè de la classificació final conjunta dels sub-14 i sub-16, que jugaven plegats. També es va classificar Miquel Lladó, també amb 4,5 punts, setè a la classificació general i cinquè sub-16.
Quant als altres sub-16, Lubo Dimitrov va acabar el devuitè amb 3,5 punts, Daniel Tikhomirov, el vint-i-vuitè, amb 3 punts i Joan Miquel Bonet el trentè amb 2,5. El campió sub-16 va ser el jugador inquer N’Alex Cristea, mentre que el sub-14 se’l va adjudicar en Diego Asensio, del Blau Escacs de Calvià.
A la categoria sub-12, l’únic jugador del Club Foment d’Escacs de Campos era En Raúl Aguilar, que s’estrenava en un campionat de Mallorca. Va fer 2 punts i va quedar en la posició cinquanta-set. La campiona sub-14 va ser na Marina Massó, de l’Àgora-Megaescacs de Calvià.
A la categoria sub-10 i teniem dos representats. En Miquel Roig va fer 6 punts,i va quedar el vint-i-quatrè, de cent vint jugadors. N’Andreu Adrover en va fer 5, la qual cosa el va deixar al lloc cinquanta. El campió d’aquesta categoria va ser el jugador del Mallorca Isolani Guillem Trave.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.