Presentació de Més per ses Salines i Colònia de Sant Jordi

Presentació de Més per ses Salines i Colònia de Sant Jordi

El passat divendres vint de març va tenir lloc, a l’Església Vella de ses Salines, la presentació de MÉS per ses Salines i Colònia de Sant Jordi. Amb la intervenció d’en Biel Barceló i na Margalida Capellà, números 1 i 2 respectivament a les llistes de MÉS per Mallorca al Parlament de les Illes Balears. Foren acompanyats per n’Andreu Bonet, que va actuar de presentador i per Fina Tur, regidora del PSM a l’Ajuntament de ses Salines dins la actual coalició d’esquerres. A l’acte es va explicar el projecte de MÉS per Mallorca alhora que es convidà al públic assistent a participar-hi.
Segons va explicar Fina Tur: “MÉS per Mallorca és un projecte ampli que reuneix diverses sensibilitats, format per persones procedents de partits polítics, i també de persones independents, totes elles unificades per tres eixos essencials: Defensa de la llengua i la cultura pròpies, defensa del medi ambient i defensa dels drets socials, del bé comú, que fa de la democràcia participativa i el municipalisme les eines clau”.
Fina Tur també va recordar a l’auditori què a l’àmbit municipal MÉS per ses Salines participaria en la coalició d’esquerres ENDAVANT.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.