Presentació del llibre Qualsevol nit serà de dia, de Lluís Maicas

El proper divendres dia 10 de maig, a les 20:30 h, al local de l’Obra Cultural Balear de Campos del carrer Bisbe Tallades,tendrà lloc la presentació del darrer llibre del poeta inquer Lluís Maicas, Qualsevol nit serà de dia.
Serà presentat per Joan Fullana i pel mateix autor, amb intervencions de Joan Pomar i Antònia Sitjar.
Hi haurà una cloenda musical a cura de Gisela Raum, Joan Ignasi Servera i Kiara Tayar.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.