Torna Campos és Poesia, que ja arriba a la catorzena edició

Torna Campos és Poesia, que ja arriba a la catorzena edició

Avui, divendres dia 17 de maig, comença Campos és Poesia, organitzat per l’Obra Cultural Balear i que enguany ja arriba a la catorzena edició.
Enceterà amb el concert «La paraula viva i amarga», avui a les vuit del vespre als jardins de Sant Blai. El catautor Pau Alabajos cantarà poemes de Vicent Andrés Estellés. Aquest concert està organitzat conjuntament amb Mallorca literària i s’emmarca dins Versud, cicle d’acció poètica. El preu és de 8 € pel públic en general i de 5 € pels socis de l’OCB i de l’AELC.
La segona cita amb Campos és poesia serà el diumenge dia 19 de maig, amb la proposta poètica i musical «7 d’amor – i no s’hi pot contradir – «. Serà a les 19 h a l’Auditòrium.
Seguirà diumenge dia 26 de maig amb l’espectyacle poeticomusical «De quimeres i penyores», a càrrec del grup Tallats de Lluna. També serà a l’Autidòrium, però a les 19 h.
El següent acte serà el dissabte dia 1 de juny a les 10h. Serà un homentage a l’escriptor, intel·lectual i polític campaner Gori Mir. Sota el títol «Llocs i paraules, ruta Gori Mir», es farà un recorregut pels indrets del poble que es poden associar a Gori Mir, amb diverses lectures de i sobre l’escriptor. Començarà davant el loc al de l’OCB del carrer Bisbe Tallades, 6.
El diumenge dia 2 de juny, a les 19 h, a l’Auditòrim, serà el torn de l’espectacle «Tres poetes, quatre veus», un recital amb els poetes Miquel Àngel Adrover, Carme Castells i Pau Vadell, acompanyats per la glosadora Cati Eva Canyelles.
Finalment, és clourà el Campos és Poesia el divendres 7 de juny a les 20 h a l’Auditòrium amb «L’illòman de Call Vermell», un concert de poemes de Damià Huguet muscats per Negrei3colors.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.