La campanera Caterina Mas Lladó, es doctora per la UIB

La campanera Caterina Mas Lladó, es doctora per la UIB

La campanera Caterina Mas Lladó, que treballa de cardiòloga a l’Hospital de Manacor, va defensar la seva tesi doctoral el passat 19 de juny a la Unikversitat de les Illes Balearts (UIB). La tesi es titulava “Les guies de pràctica clínica de la síndrome coronària aguda: una anàlisi crítica de la seva evidència, generalització i aplicabilitat”, i va ser dirigida pel doctor Xavier Rosselló Lozano. La tesi és un compendi de cinc articles publicats en diverses revistes especialitzades en cardiologia, totes amb factor d’impacte 1 i 2; un d’aquests articles va ser dels més citats el 2023 en el camp de la medicina segons la Web of Science, i també és citat a les guies europees de pràctica clínica de síndrome coronària aguda de 2023.
Na Caterina va obtenir la màxima qualificació: Excel·lent Cum Laude. Enhorabona!

  • Dues amigues campaneres anaren a veure la defensa de la tesi
  • Na Caterina Mas Llado amb la seva fam ília, després de defensar la tesi.
  • Na Caterina Mas Llado amb el seu di rector de tesi, i el tribunal.
  • Alguns dels assistens

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.