La flama del Canigó arribarà a Campos per Sant Joan

La flama del Canigó arribarà a Campos per Sant Joan

La flama de la llengua arribarà a Campos diumenge que ve, dia 23 de juny, vespre de Sant Joan. I ho farà de la mà de l’Obra Cultural Balear de Campos.
Un representant d’aquesta entitat anirà a Alaró a cercar la Flama del Canigó, que recollirà, juntament amb moltes altres entitats i delegacions de l’OCB, per tal de repartir-la per als pobles de Mallorca.
Està previst que la flama, símbol de la unitat de la llengua catalana, arribi a Campos a les 20 h, on serà rebuda per membres de l’OCB-Campos i tota la gent que hi vulgui ser, davant el local de l’entitat, situat al carrer Bisbe Tallades, 6.
Allà serà homenetjada per la música de l’Agrupació de Pinyol Vermell. I la professora Maria del Mar Barceló procedirà a llegir el manifest unitari, que enguany ha estat redactat per Núria Cadenes.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.