Volta a Mallorca amb llaut i xerrada sobre el Museu Marítim de Mallorca

Volta a Mallorca amb llaut i xerrada sobre el Museu Marítim de Mallorca

Aquest divendres, dia 21 de juny a les 20:00 l’Obra Cultural Balear organitza un acte que en realitat seran dos actes en un.
Per un costat, es parlarà de l’expedició amb llaut al voltant de Mallorca per part dels anomenats “9 de Santanyí” l’any 1899 capitanejats per Mn. Clar (amic i col.laboradors de Mn. Antoni Maria Alcover i membre del Reial Gremi Excursionista i Assadollador de Santanyí).
Què feren aquests 9 personatges? S’embarcaren amb el llaüt S. Miquel l’any 1899 per fer la volta a Mallorca, amb les seves corresponents aturades als llocs més emblemàtics i després donaren testimoni escrit a través de Mn. Clar de l’eixida. Talment el que es feia amb la literatura de viatges de tot Europa d’aquest segle, només que vist amb ulls llombarders.
Per l’altra banda, el director del Museu marítim parlarà de què és un museu més enllà de les parets, la qual cosa enllaçarà amb l’eixida que feren els 9 santanyiners al voltant de Mallorca.
L’acte comptarà amb la presència d’Albert Forés, director del Museu Marítim de Mallorca i Jaume Bonet, vocal de l’associació Alzinaires.
L’acte tendrà lloc al local de l’OCB de Campos del C/ Bisbe Talledes, 6.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.