Les Pitxorines, amb la campanera Maria Adrover, actuaran a FEIM

Les Pitxorines, amb la campanera Maria Adrover, actuaran a FEIM

Demà, dissabte dia 8 de juny tendrà lloc el festival FEIM, en el qual actuaran les Pitxorines, grup que entre les seves compopnents compta amb la campanera Maria Adrover.
Es tracta d’un festival musical i agroecològic, organitzat pel Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica (CBPAE) i l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA), que celebren els seus aniversaris, que compleixen trenta i devuit anys, respectivament.
El festival tendrà lloc a Porreres, al parc de n’Hereveta. Obrirà les portes a les sis de l’horabaixa del dissabte dia 8 i les tancarà a les 4 de la matinada del diumenge dia 9.
La part musical, a més de la de les Pitxorines, comptarà amb les actuacions de Tiu, Miquel Sertra, Antònia Font, Xanguito i Ánimos Parrec.
Dins el recinte es disposarà d’una variada oferta de menjar i beguda ecològics. Quant a menjar, hi haurà paradetes de Reorgànic, s’Hort de’n Guillem, Ecocarn, sa Casa pagesa, Pagesos Ecològics de Mallorca i Ecoteca APAEMA. També hi haurà paradetes de vi de can Majoral, Jaume de Puntiró, Blanca Terra, Mesquida Mora i Castell Miquel.
Amb l’organització d’aquesta festa el sector ecològic vol demostrar que és possible realitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud oferint exclusivament productes ecològics i locals, amb l’objectiu de donar suport a les famílies pageses ecològiques que treballen en la conservació del nostre territori i en la producció d’aliments de qualitat. A més, s’ha aconseguit la col·laboració d’empreses de begudes que faran una edició limitada de cervesa, refrescos i destil·lats amb certificació ecològica. D’aquesta manera, serà el primer esdeveniment d’aquestes característiques que oferirà begudes i menjar exclusivament ecològics i locals.
Les entrades estan a la venda a Internet. Hi podeu accedir si clicau en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.