JOAN IGNASI SERVERA VILA “CAN PERILLA” SERÀ EL PREGONER DE SETMANA SANTA

JOAN IGNASI SERVERA VILA “CAN PERILLA” SERÀ EL PREGONER DE SETMANA SANTA

joan ignasi servera vila pregó setmana santa 2016
La festivitat de Pasqua a Campos s’inicia amb el Pregó de Setmana Santa des de fa vint-i-nou anys, a iniciativa de don Guillem Parera i el primer que va fer el Pregó va ser don Gabriel Reus quan va entrar de rector a Campos l’any 1988.

Enguany el pregoner serà el campaner Joan Ignasi Servera, de 37 anys, un campaner afincat a Catalunya, però que estiueja sempre a sa Ràpita i ve a Campos tantes vegades com pot. És màster en estudis avançats en llengua i literatura catalanes, llicenciat en filologia catalana i en bioquímica i fa feina de professor de secundària a Barcelona.

És una persona que ha viscut des de petit la festivitat de Pasqua ja que la seva família (de can Perilla) se’n cuiden d’ornar el Sant Crist que surt el Dijous Sant i també el treuen a la processó juntament amb els seus oncles i cosins.

El pregó que podreu sentir aquest dissabte dia 19 de març a les 20:30 a l’església parroquial de Sant Julià entre molts altres temes que no volem desvetlar farà una mica d’història de la llengua relacionada amb l’església con a referent de llengua en l’àmbit formal i la relació entre els astres i la Pasqua.

El pregó que començarà a les 20:30 comptarà també amb l’actuació de la Coral de Sant Julià i de la pianista Inès Mas Vadell.

A títol informatiu recordam tots els pregoners de Setmana Santa que hi ha hagut : Mossèn Gabriel Reus i Mas (1988), Mossèn Guillem Bennàsser i Alou (1989), Sr. Guillem Pizà i Rosselló (1990), Sr. Sebastià Roig i Montserrat (1991), Mossèn Guillem Julià i Ollers (1992), Sra Antònia Vidal i Garcias (1993), Mossèn Miquel Lladó i Ayarte (1994), Sr. Joan Pomar i Mir (1995), Sor Margalida Alcover i Cantallops (1996), Mossèn Miquel Mas i Ginard (1997), Sr. Guillem Ginard i Sala (1998), Sra. Francisca Maria Sureda Lladó (1999), Mossèn Jaume Serra Adrover (2000), Sr. Bartomeu Villalonga i Moyà (2001), Dr. Joan Veny i Clar (2002), Sra. Paula Alou i Vidal (2003), Mossèn Jaume Mas i Julià(2004), Sr. Antoni Lladó i Lladó (2005), Mossèn Francesc Munar i Servera (2006), Sr. Gabriel Mas i Barceló (2007), Sra. Maria de Fàtima Lladó i Mas (2008), Sr. Felip Munar i Munar (2009), Sor Aina Nadal Pasqual (2010), Sr. Miquel Ballester Julià (2011), Sra. Joana Lladó i Serrat (2012). Mossèn Francesc Vicens Gomila (2013) i Mossèn Sebastià Salom i Mas (2014) i Inès Vadell (2015)

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.