35è aniversari de l’AMPA del Col·legi Fra Joan Ballester

35è aniversari de l’AMPA del Col·legi Fra Joan Ballester

L’Associació de Pares del Col·legi Fra Joan Ballester compleix trenta-cinc anys i, per celebrar-ho, ha preparat un acte que tendrà lloc el proper dissabte dia vint-i-u de març, a les set i mitja de l’horabaixa, a l’església parroquial. S’hi anuncien reconeixements a diverses persones que han estat importants per al col·legi i per l’AMPA en les seves diferents etapes, una actuació humorística a càrrec d’antics alumnes del centre i un concert del grup musical Quatre de Cor.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.