Anunci Hospital de Manacor
35è aniversari de l’AMPA del Col·legi Fra Joan Ballester

35è aniversari de l’AMPA del Col·legi Fra Joan Ballester

L’Associació de Pares del Col·legi Fra Joan Ballester compleix trenta-cinc anys i, per celebrar-ho, ha preparat un acte que tendrà lloc el proper dissabte dia vint-i-u de març, a les set i mitja de l’horabaixa, a l’església parroquial. S’hi anuncien reconeixements a diverses persones que han estat importants per al col·legi i per l’AMPA en les seves diferents etapes, una actuació humorística a càrrec d’antics alumnes del centre i un concert del grup musical Quatre de Cor.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.