Les júnior del Club Bàsquet Campos participaran a un torneig a Menorca

Les júnior del Club Bàsquet Campos participaran a un torneig a Menorca

Les júnior del Club Bàsquet Campos participaran al IV Torneig es Castell, a Menorca,que tendrà lloc entre dia u i dia cinc d’abril. Simultàniament amb el torneig júnior femení se’n celebrarà un de júnior masculí i un triangular sénior femení
Es tracta d’una competició esportiva a la qual hi participaran sis equips. A més a més del
Club Bàsquet Campos i l’equip amfitrió, també han confirmat la seva presència el Club Esportiu Laietà, l’Associació Esportiva Minguella de Badalona i el Club Sant Jordi de Rubí.
Les esportistes estan molt il·lusionades amb el viatge. Fins i tot han fet fer unes dessuadores commemoratives de l’esdeveniment, que són les que llueixen a la foto adjunta.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.