Una darrera jornada d’infart al Campionat de Mallorca per Equips d’escacs

Dissabte que ve es disputa la novena i darrera jornada del Campionat de Mallorca per Equips d’escacs. El Club Foment d’Escacs de Campos té possibilitats d’assolir tots els objectius marcats a començament de temporada.
El Campos A va líder de segona amb catorze punts. Ja està matemàticament ascendit a primera i just que empati s’asseguraria quedar campió. Inclús perdent hi podria quedar segons els resultats dels seus rivals directes.
El Campos B dissabte passat va sortir de les posicions de descens, però per un sol punt. Dissabte que ve s’enfrontarà al Tròpic C, un dels equips amb els quals es disputa el retorn a tercera. Si guanya mantendrà la categoria anmb tota seguretat i si empata i els altres coers perden, també. Però no hi ha res segur.
A tercera, el Campos C va quart, a dos punts del tercer classificat. Per poder pujar hauria de guanyar al Petra B i confiar tenir millor desempat. És difícil, però hi ha possibilitats.
Us en mantindrem informats.
Actualitzam la informació. Dels tres objectius plantejats se n’han assolit dos. El Campos A ha quedat campió de segona i ja és un equip de primera. El Campos B va guanyar al Tròpic C per 3-1 la darrera jornada i va aconseguir mantenir la categoria. L’únic que no va poder ser va ser l’ascens del Campos C a segona. L’equip campaner va complir i va guanyar al Petra B, amb el qual va quedar empatat a punts, però el sistema de desempat no el va afavorir i va quedar quart. Com que només en pujaven tres, l’any que ve haurà de tornar a jugar a tercera.
El Club Foment d¡Escacs celebrarà l’ascens amb un dinar dia 18 d’abril.
Actualitzam també la foto i mostram el moment que Miquel Bujosa recull el trofeu de campió de segona en nom del Campos A. A l’altra foto podeu veure el Campos A quan jugava la darrera ronda contra l’Alcúdia B.DSCN1097

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.