ES PRESENTA EL PARTIT PODEM CAMPOS A LA CIUTADANIA CAMPANERA

ES PRESENTA EL PARTIT PODEM CAMPOS A LA CIUTADANIA CAMPANERA

ES PRESENTA EL PARTIT PODEM CAMPOS A LA CIUTADANIA CAMPANERA

Aquest diumenge horabaixa SONY DSCal Centre Polivalent de Campos s’ha presentat davant tots els campaners que hi han volgut assistir el moviment ciutadà PODEM de Campos format per campaners o persones que fa anys que hi resideixen.

Ha encetat l’acte Margalida Quetgles qui ha explicat que el partit es va posar en marxa a Campos aquest octubre-novembre passat i que, per tant, és un grup novell de persones interessades per la política però amb una gran il.lusió i ganes de fer feina. En primer lloc ha aclarit que és un moviment ciutadà que sorgeix de la indignació de veure com els partits tradicionals han deixat de banda la ciutadania en la qual només pensen cada quatre anys per després fer i desfer segons els seus interessos. És un moviment que creu que PODEM és una eina política de participació social, en el qual tothom hi té cabuda perquè del que es tracta és de fer un front comú ja que estam perdent els drets que s’havien aconseguit en molts d’anys. És el moment de “rompre amb l’oligarquia corrupte” que ens governa, ha explicat un altre dels seus membres. És hora de canviar i de construir amb transparència, honestedat i claredat.

També han explicat que a les municipals no faran servir Podem sinó CERCLE CAMPOS.
Un a un, els membres del comitè local campaner: Joan Gil, Marcelina Monzón, Tomeu Malta, Cristina Llorenç, Isabel Miró i Margalida Quetgles han anat exposant la filosofia d’aquest nou grup polític campaner i han explicat que tenen la seu al carrer València, nº 1 que està oberta cada dimarts, dimecres i dijous de les 18h a les les 20h i els dilluns en aquesta mateixa hora són al Bar Can Miquel, per tothom que hi vulgui participar.

Ampliarem la notícia a la Ressò en paper.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.