Presentació del Comitè local del Pi a Campos

Presentació del Comitè local del Pi a Campos

Avui, a les 20:30, s’ha presentat el comitè local de Proposta per les Illes a l’edifici polivalent.
El comitè estarà presidir per Pere Lladonet Salom, que estarà envoltat per un grup de gent, la majoria dels quals són nous al partit i també al món de la política.
Pere Lladonet ha fet un breu discurs en el qual ha volgut destacar la frescor de la seva proposta i la necessitat d’un canvi per a Campos.
A continuación ha pres la paraula el batle de Manacor i vicepresident del Pi, Antoni Pastor, que ha donat total suport al comitè local campaner i ha dit que respectarà totalment la seva autonomia a l’hora de prendre decisions.
També ha intervingut el president del partit, Jaume Font, que ha destacat les bones relacions del Pi amb +Acció i ha incidit en la necessitat d’acabar amb el dèficit fiscal que pateixen les Illes Balears des de fa trenta-vuit anys.
Hi han assistit un bon grapat de campaners i diversos batles i regidors de municipis veïns.
Ampliarem la informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.