Anunci Hospital de Manacor

Tres actes per aquesta setmana

 

Tres actes de l’Obra Cultural per aquesta setmana

Primer acte

PATHOS / MATHOS – FILIPPO PAPA

Presentació i inauguració, dimecres 16 de juny a les 20:00 h, a la seu de l’Obra Cultural Balear de Campos al carrer Bisbe Tallades (carrer Estret), 6.

L’acte serà presentat per l’arquitecte Pere Rius, l’artista Llorenç Garrit i l’escriptor Joan Josep Barceló, amb la presència de l’artista fotògraf Filippo Papa.

L’acte anirà acompanyat l’actuació musical de Nermin Goenenc.

L’exposició romandrà oberta els dies 17 i 18 de juny de 18:00 h a 20:00 h, i el dissabte 19 de juny de 10.00 h a 13.00 h

Segon acte

Presentació del llibre “ELS MALLORQUINS A L’OLIMPÍADA QUE NO FOU», premi Mallorca d’assaig 2020 de Pau Tomàs Ramis per Monserrat Alcaraz.

La increïble història dels passatgers del vaixell que salparen d’una Mallorca republicana i en pau i en arribar a Barcelona es trobaren amb la Guerra Civil.

Des de Mallorca, per participar en aquell esdeveniment de caire esportiu i folklòric, s’hi desplaçaren al voltant de 650 persones. Sortiren de Palma el vespre de dia 18 de juliol de 1936 i quan l’endemà arribaren a Barcelona…

Un dels llibres més venuts de la Fira del llibre d’enguany a Palma.

Divendres, 18 de juny a les 20:30 al Centre Polivalent de Campos (ca ses monges franciscanes) al carrer Síquia, s/n.

Tercer acte

Vermut literari dissabte, 19 de juny a les 12 enmig del carrer Estret, just davant la seu de l’Obra Cultural de Campos.

Presentació del llibre de poemes de Damià Rotger “LLIBRE D’ESVALOTS» per Miquel Àngel Adrover i acompanyat de la música de Víctor Leiva.

Llibre d’esvalots esdevé l’obra més ambiciosa d’un poeta que, inspirat sota el llamp, ha polit lletra a lletra un conjunt de poemes memorables capaços d’evocar-nos imatges concretes –cales verges, festes patronals, personatges que se n’anaren per no tornar– amb altres més introspectives, obertes a la lliure interpretació i que s’endinsen en la follia i la raó, l’esperit i la carn, el caos i l’amor redemptor.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.