Tres actes per aquesta setmana

 

Tres actes de l’Obra Cultural per aquesta setmana

Primer acte

PATHOS / MATHOS – FILIPPO PAPA

Presentació i inauguració, dimecres 16 de juny a les 20:00 h, a la seu de l’Obra Cultural Balear de Campos al carrer Bisbe Tallades (carrer Estret), 6.

L’acte serà presentat per l’arquitecte Pere Rius, l’artista Llorenç Garrit i l’escriptor Joan Josep Barceló, amb la presència de l’artista fotògraf Filippo Papa.

L’acte anirà acompanyat l’actuació musical de Nermin Goenenc.

L’exposició romandrà oberta els dies 17 i 18 de juny de 18:00 h a 20:00 h, i el dissabte 19 de juny de 10.00 h a 13.00 h

Segon acte

Presentació del llibre “ELS MALLORQUINS A L’OLIMPÍADA QUE NO FOU», premi Mallorca d’assaig 2020 de Pau Tomàs Ramis per Monserrat Alcaraz.

La increïble història dels passatgers del vaixell que salparen d’una Mallorca republicana i en pau i en arribar a Barcelona es trobaren amb la Guerra Civil.

Des de Mallorca, per participar en aquell esdeveniment de caire esportiu i folklòric, s’hi desplaçaren al voltant de 650 persones. Sortiren de Palma el vespre de dia 18 de juliol de 1936 i quan l’endemà arribaren a Barcelona…

Un dels llibres més venuts de la Fira del llibre d’enguany a Palma.

Divendres, 18 de juny a les 20:30 al Centre Polivalent de Campos (ca ses monges franciscanes) al carrer Síquia, s/n.

Tercer acte

Vermut literari dissabte, 19 de juny a les 12 enmig del carrer Estret, just davant la seu de l’Obra Cultural de Campos.

Presentació del llibre de poemes de Damià Rotger “LLIBRE D’ESVALOTS» per Miquel Àngel Adrover i acompanyat de la música de Víctor Leiva.

Llibre d’esvalots esdevé l’obra més ambiciosa d’un poeta que, inspirat sota el llamp, ha polit lletra a lletra un conjunt de poemes memorables capaços d’evocar-nos imatges concretes –cales verges, festes patronals, personatges que se n’anaren per no tornar– amb altres més introspectives, obertes a la lliure interpretació i que s’endinsen en la follia i la raó, l’esperit i la carn, el caos i l’amor redemptor.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.