Jaume Lladó entrevistat a IB3

Jaume Lladó entrevistat a IB3

El passat dijous dia 3, na Magda Cortès, dinbs el seu programa Connexió local, d’IB3  Ràdio, va entrevistar el tresorer i col·laborador de Ressò Jaume Lladó, qui va parlar dels inicis de Ressò, dels continguts de la revista, de l’edició digital i de la necessària adaptació als nous costums lectors dels joves, que s’informen, cada vegada més a través d’Internet en general i de les xarxes socials en particular.

Connexió local és un programa que va néixer de la col·laboració entre IB3 Ràdio i les ràdios locals de les illes: Alcúdia Ràdio, Ràdio Pollença, Sa Pobla Ràdio, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Calvià, Titoieta Ràdio i Ràdio Illa. I, a poc a poc, ha anat ampliant el seu cercle d’interès cap a la premsa local.

S’emet cada dijous de 21:00 a 22:00.

Podeu escoltar aquesta entrevista a l’enllaç següent: https://ib3.org/connexiolocal?pl=1&cont=f8ecab58-b544-4477-a7e4-765503a87a24&t=2706,3248

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.