Espectaculars fotografies de Miquel Mulet de la tempesta de dia 1 i 2 de juny

Espectaculars fotografies de Miquel Mulet de la tempesta de dia 1 i 2 de juny

La nit del dimarts 1 de juny i la matinada del dimecres dia 2 hi va haver una imponent tempesta elèctrica. Varen caure dotzenes de llamps amb els trons corresponents i tot acompanyat de pluja.
En Miquel Mulet va aprofitar l’avinentesa per immortalitzar alguns d’aquests llamps amb la seva càmera fotogràfica. El resultat varen ser unes fotografies espectaculars, una de les quals, la de la capçalera d’aquest article, s’ha fet viral a Internet, amb centenars de comparticions i m’agrades. Fins i tot ha aconseguit captar l’atenció del grup igersmallorca, que l’ha reproduïda i comentada al seu perfil oficial.
Aquí també podeu veure altres dues fotografies captades per en Miquel Mulet, el mateix dia i igual d’espectaculars.

  • 682c3286-b7d2-4fd1-8e22-08b2462d0acd
  • 0f72b6cf-405b-4b44-85aa-cf8bdc2b1075

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.