Damià Oliver guanya el Gran Premi Nacional de trot, amb n’Indio

Damià Oliver guanya el Gran Premi Nacional de trot, amb n’Indio

Diumenge passat es va celebrar, a l’hipòdrom de son Pardo, la final del Gran Premi Nacional de Trot, que enguany ha arribat a la 88a edició. 16 poltres de la generació I s’havien classificat per la prova més important del calendari del trot, dotada en 100.000 €. La durada de la cursa va ser de de 2150 metres i el guanyador va ser n’Indio, del menador i entrenador campaner Damià Oliver, que va fer el recorregut en tan sols 1’15’’70. El segon i tercer classificats varen ser, respectivament, Ivan de Font i Ilove.
El trofeu, una escultura de Miguel Sarasate, va ser lliurat a Damià Oliver per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.