Presentació de “Del gra al pa”, nou llibre de Tomàs Vibot

Presentació de “Del gra al pa”, nou llibre de Tomàs Vibot

Avui, dia primer de juliol, a les 20 h, tendrà lloc la presentació del nou llibre de Tomàs Vibot, “Del gra al pa”, a la llibreria Ramon Llull, de Palma.
L’obra, que duu com a subtítol, “Història i tradició a Mallorca” és un assaig sobre aquest producte bàsic de la gastronomia. En Tomàs reivindica el bon pa i les persones que hi ha al darrera, tant aquells pagesos que conren blat de les varietats pròpies de Mallorca, com aquells forners que elaboren pa de qualitat, entre els quals els campaners es troben a la primera línia.
A la presentació intervendrà el mateix Tomàs Vibot i també Pep Magraner, gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears i autor del pròleg del llibre.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.