DEBAT SOBRE EL TANCAMENT DEL CARRER ESTRET

DEBAT SOBRE EL TANCAMENT DEL CARRER ESTRET

En referència a l’escrit titulat “Carrer Major/Carrer Estret. Carta oberta a l’autoritat competent” d’Andrés Adrover, publicat a la passada Ressò núm. 284.

Malgrat que no sóc una autoritat competent, vull expressar la meva opinió tal com demana l’autor, sobre el tema del Carrer Estret, coincidint amb les seves idees. I és que, amb el tancament de la circulació d’aquest carrer i pel benefici que puguin extreure unes poques persones, són molts els que es veuen perjudicats. Els doblers van davant… A l’hora de tallar aquesta circulació no s’ha tengut en compte a la gent gran o amb mobilitat reduïda que vulguin anar fins a l’Església, a l’entitat bancària, a la Rectoria…

Per la qual cosa, crec que Andrés Adrover té tota la raó en el que diu al seu escrit i anim també a la resta de la gent que expressi la seva opinió. Un debat en l’entorn local sempre pot aportar coses positives.

UN CAMPANER

(Fotos d’Uschi Burger i Tolo Prohens)

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.