“PER SANT JORDI, UNA PARAULA”

L’Obra Cultural de Campos s’ha unit a la iniciativa de la Direcció General de Polític Lingüística “Per Sant Jordi, una paraula!”

 Es tracta d’una proposta participativa en què la llengua catalana esdevé un element lúdic i alhora cohesionador. Es pretén que el màxim nombre de persones comparteixin paraules a través de les xarxes socials el dia de Sant Jordi. En concret, es proposa que la gent triï una paraula, pel motiu que consideri, i que el dia 23 d’abril la pengi a les xarxes (facebook, instagram, twitter)  amb l’etiqueta #paraulasantjordiocbcampos

Aquesta paraula (que es posarà amb majúscula) pot anar acompanyada d’un text on surti, contar el motiu pel qual s’ha triada, què suggereix… i es pot fer de la manera que es vulgui: per escrit, a través d’un vídeo, amb una imatge.

A la vegada també volem comunicar que l’ajuntament de Campos ha fet una proposta semblant i s’ha posat en contacte amb algunes persones de Campos perquè gravessin un vídeo història a partir de llibres que tinguessin a ca seva. També conviden a sumar-s’hi als altres campaners i que posin el hashtag #RepteSantJordi

Bones iniciatives perquè tothom llegesqui molt.

 

 

 

 

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.