“PER SANT JORDI, UNA PARAULA”

L’Obra Cultural de Campos s’ha unit a la iniciativa de la Direcció General de Polític Lingüística “Per Sant Jordi, una paraula!”

 Es tracta d’una proposta participativa en què la llengua catalana esdevé un element lúdic i alhora cohesionador. Es pretén que el màxim nombre de persones comparteixin paraules a través de les xarxes socials el dia de Sant Jordi. En concret, es proposa que la gent triï una paraula, pel motiu que consideri, i que el dia 23 d’abril la pengi a les xarxes (facebook, instagram, twitter)  amb l’etiqueta #paraulasantjordiocbcampos

Aquesta paraula (que es posarà amb majúscula) pot anar acompanyada d’un text on surti, contar el motiu pel qual s’ha triada, què suggereix… i es pot fer de la manera que es vulgui: per escrit, a través d’un vídeo, amb una imatge.

A la vegada també volem comunicar que l’ajuntament de Campos ha fet una proposta semblant i s’ha posat en contacte amb algunes persones de Campos perquè gravessin un vídeo història a partir de llibres que tinguessin a ca seva. També conviden a sumar-s’hi als altres campaners i que posin el hashtag #RepteSantJordi

Bones iniciatives perquè tothom llegesqui molt.

 

 

 

 

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.