Sebastià Mascaró Rigo, campió d’Europa de duatló amateur

Sebastià Mascaró Rigo, campió d’Europa de duatló amateur

Abans que es conegués el COVID-19 i que tot començàs a expandir-se, el campaner Sebastià Mascaró Rigo va fer unes proves com el campionat d’Europa duatló amateur amb bicicleta de carretera a la localitat de Punta Umbria (Huelva), aquest passat dia 8 de març.

Aquesta prova consistia a fer 10 km a peu, 40 en bicicleta i els darrers 5 darrers km a peu. El nostre atleta campaner va formar part en aquest duatló i va aconseguir acabar en el primer lloc en el seu grup d’edat (25-29 anys) i, per tant, es va proclamar Campió d’Europa de la seva categoria., amb un temps d’1:49:02. Era un dels reptes que tenia en ment el nostre esportista i el va aconseguir.

Actualment, a causa de les limitacions d’entrenament a causa de les circumstàncies presents, ha hagut d’optar per altres tipus d’exercicis i adaptar-se als recursos disponibles. Per aquest motiu no poden fer curses a l’aire lliure.

Molts d’ànims a tots els esportistes, segur que prest podran tornar a les competicions.

M. Rigo

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.