Sebastià Mascaró Rigo, campió d’Europa de duatló amateur

Sebastià Mascaró Rigo, campió d’Europa de duatló amateur

Abans que es conegués el COVID-19 i que tot començàs a expandir-se, el campaner Sebastià Mascaró Rigo va fer unes proves com el campionat d’Europa duatló amateur amb bicicleta de carretera a la localitat de Punta Umbria (Huelva), aquest passat dia 8 de març.

Aquesta prova consistia a fer 10 km a peu, 40 en bicicleta i els darrers 5 darrers km a peu. El nostre atleta campaner va formar part en aquest duatló i va aconseguir acabar en el primer lloc en el seu grup d’edat (25-29 anys) i, per tant, es va proclamar Campió d’Europa de la seva categoria., amb un temps d’1:49:02. Era un dels reptes que tenia en ment el nostre esportista i el va aconseguir.

Actualment, a causa de les limitacions d’entrenament a causa de les circumstàncies presents, ha hagut d’optar per altres tipus d’exercicis i adaptar-se als recursos disponibles. Per aquest motiu no poden fer curses a l’aire lliure.

Molts d’ànims a tots els esportistes, segur que prest podran tornar a les competicions.

M. Rigo

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.