Maria Escalas imparteix un taller d’escriptura creativa

L’escriptora campanera resident a Mataró Maria Escalas aprofita aquests dies de confinament per oferir un curs d’escriptura creativa en línia per ajudar tots aquells que els agradaria millorar la seva capacitat de redacció i, qui sap, si algun dia esdevenir també escriptors.
El curs té la voluntat de donar eines per a escriure. Es parlarà de tècniques, es proposaran temes, enfocaments diversos i es faran comentaris als textos que facin els mateixos alumnes.
El curs es farà en dues modalitats. Una setmanal i una altra quinzenal.
El dilluns els alumnes rebran un arxiu amb material didàctic, que pot ser un vídeo, un text, una presentació de diapositices, o totes tres coses alhora. A més de la teoria, també hi haurà textos d’exemple, suggeriments de lectures, etc. i una proposta d’escriptura, relacionada amb la teoria.
El divendres hauran d’enviar el text que han escrit. El dissabte rebran els textos escrits pels companys del taller.
Finalment, el dilluns següent rebran una devolució dels textos que hauran lliurat comentats.

Pot ser una bona idea per combatre l’avorriment d’aquests dies d’estar enclaustrats i aprofitar-los per millorar la nostra formació, o, fins i tot, iniciar-nos en aquella passió secreta que mai no ens havíem atrevit a materialitzar.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.