Neteja de plàstic a es Trenc

Neteja de plàstic a es Trenc

Diumenge dia vint-i-sis de gener va tenir lloc una jornada de neteja de la platja de es Trenc, a càrrec de la Fundació Save de Med i organitzat pel Parc Natural maritimoterrestre es Trenc-Salobrar de Campos.
Sota el lema “La platja, lliure de plàstics”, quaranta-dues persones, es varen citar a es Trenc per recollir plàstics. L’objectiu no era tant fer la platja neta, sinó conscienciar del mal que fa el plàstic.
Hi participaren un total de quaranta-dues persones. Entre els inscrits hi havia molts d’infants i pares i mares del CEIP Joan Veny i Clar, i membres de Més per Campos que s’hi varen voler sumar.
Feren ciència ciutadana classificant i comptabilitzant els diferents tipus de plàstics que recollíren a la zona d’estudi establerta. En total se’n retiraren 1,250 kg.
Més informació a l’edició en paper.

  • microplastics
  • 20200126_113758
  • 20200126_113707
  • 20200126_112549

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.