Presentació de «La cuina del Tradicionari» de Miquel Calent i Tomeu Arbona. Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca

Presentació de «La cuina del Tradicionari» de Miquel Calent i Tomeu Arbona. Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca

Divendres, dia 7 de febrer, a les 20:00, l’Obra Cultural de Campos acollirà la presentació del llibre «La cuina del Tradicionari», una revisió del calendari folclòric en clau gastronòmica realitzada per Tomeu Arbona (Fornet de La soca) i Miquel Calent (del restaurant Can Calent i Cuit) que pretén abraçar els continguts específicament alimentari i culinaris del llegat del Pare Ginard: recopilacions relatives a productes i elaboracions, sovint relacionats a rites i celebracions, marcades al calendari, i posar-los en relació amb la cuina actual.

És una activitat oberta a tothom.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.