Ha començat  el Campionat de Mallorca Escolar d’escacs

Ha començat el Campionat de Mallorca Escolar d’escacs

Aquest cap de setmana ha començat el Campionat de Mallorca Escolar, en les categories sub-8, sub-10, sub-12, sub-14 i sub-16.
El Campos hi ha presentat quatre sub-16: Susana Rubert, Jaume Andreu Alzamora, Marc Escandell i Enrique García, un sub-14, Antoni Mulet, un sub-12, Francesc Mulet, un sub-10, Biel Rigo i un sub-8, Francesc Miralles. Tots els tornejos es perllongaran durant el cap de setmana que ve, excepte el sub-8, que s’ha jugat només amb un día i el sub-10, que es jugarà només el cap de setmana que ve.
Els jugadors del Campos ho han fet bastant bé. En Francesc Miralles ha fet 4 punts dels 8 possibles i ha acabat catorzè de trenta-dos participants.
En Biel Rigo disputarà el seu torneig diumenge dia dos.
A la resta de jugadors els queden dues partides que tendran lloc el proper dia dos de febrer, i la majoria tenen la possbilitat de classificar-se pel Campionat Escolar de les Illes Balears. Podeu seguir el torneig en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.