L’OBRA DE TEATRE “SET CABARETS I MIG” AQUEST DISSABTE I DIUMENGE A L’AUDITÒRIUM DE CAMPOS

Després de l’exitosa obra “Coses de Dones”, la companyia Set i Mig Teatre tornarà representar a Campos la seva darrera obra SET CABARETS I MIG aquest dissabte, 16 de març i diumenge, dia 17 de març a les 19:00 a l’Auditòrium.

Set cabarets i mig és una proposta de Set i mig Teatre a partir d’una tria de textos de diversos autors seleccionats per Sebastià Portell i sota la direcció de Lourdes Clar.

Els actors que hi participen són: Toni Noguera, Pere Planes, Toni Bennàsser, Magdalena Juan, Margalida Artigues, Ivana Sebastià, Poli Bonet, Francesca Font i Antònia Sitjar.

Són històries transgressores, sorprenents i atrevides que provoquen reflexió, algunes més serioses i d’altres humorístiques.

 PETIT DRAMA PER A DRAG QUEEN I LA SEVA AMIGA CORAL. La història de Lilí, una drag queen amb una vida intensa, turbulenta, apassionada… a la recerca de la seva vertadera identitat i del seu gran somni: ser mare.
Té una relació ambigua però profunda amb Adela, l’única que comprèn les seves excentricitats i que acudeix a salvar-la de les seves crisis.
Lilí, com diu Adela, és “la drag queen més capritxosa, més voluble, més humana i imperfecta d’aquest món”.

 LA VEGETARIANA és una narració curta, picant i punyent que ens ofereix una recepta molt peculiar de fer all-i-oli, a càrrec d’una vegetariana reprimida i desvergonyida alhora que ens transportarà a través de segones intencions allà on l’espectador vulgui arribar.

 LA RIALLA. No tot són rialles. Les preocupacions, les angoixes, els conflictes per resoldre… formen part de la nostra vida quotidiana.
Els nostres sentiments de ràbia, impotència o indignació exploten en el moment més impensat; com a “La rialla”.

NO EM DIGUIS QUE M’ESTIMES. El dia a dia monòton de n’Anna servint al bar a l’espera de l’amor definitiu personificat en la figura d’en Narcís, es manifestarà en el sentir de la Senyora Enriqueta, una dona major i experimentada, que els servirà de mirall del que és la vida.

LADY ANNETTE mostra la decadència d’una vedette que recorda les històries de glòria de temps passats… Ancorada en un món pretèrit ja desaparegut seguirà traient vestits de lluentons del seu cofre per mostrar la vida del que havia estat l’artista i que enlluernava amb el seu glamour i pronunciats escots. Tempus fugit.

CARTA D’UNA ASSASSINA A UNA DONA DE BÉ.  Reivindica que ens alliberem de l’àngel-consciència que encara avui ens persegueix i que ens demana a tothora que ens sacrifiquem pel marit i les criatures, que somriguem sempre, que no diguem veritats desagradables, que siguem discretes, senzilles i comprensives, que moderem les nostres alegries i les nostres pors… Reclama per a la dona el seu espai, sense que la veu de la consciència ens persegueixi fent-nos sentir malament si un dia ens dedicam a escriure o a passejar….

 EL DRY MARTINI.Un element tan insignificant com l’oliva que acompanya un martini es converteix en l’origen d’una reflexió més o menys intensa entre dues amigues.
Podem canviar les normes establertes? O som profundament conservadors?
La polèmica està servida… això sí: amb un toc d’humor.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.