Anunci Hospital de Manacor
Conferència de Gori Lladó sobre les abelles

Conferència de Gori Lladó sobre les abelles

Demà, dia catorze de març, l’expert apicultor campaner Gori Lladó, farà una conferència a Palma sota el títol Abelles i humans, uns companys a la força. Serà a les 19:30 h al Centre de Cultura “Sa Nostra” al carrer Concepció, 12 de Palma.
En Gori parlarà sobre el paper pol·linitzador de les abelles, que és tant important per a la producció d’aliments. Tractarà el tema del declivi dels pol·linitzadors en general i de l’abelles en particular, els perills que això comporta i pautes que podem seguir per ajudar-ne a la recuperació. També explicarà les distintes espècies d’abelles que hi ha al món i les diferències que hi ha entre elles. Farà esment dels primers contactes entre els humans i aquests insectes i analitzarà com ha evolucionat aquesta relació al llarg dels segles.
L’acte s’emmarca dins el cicle de conferències “Els dijous del GOB”, organitzat pel Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa, amb la col·laboració de la Fundació Sa Nostra.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.