Conferència de Gori Lladó sobre les abelles

Conferència de Gori Lladó sobre les abelles

Demà, dia catorze de març, l’expert apicultor campaner Gori Lladó, farà una conferència a Palma sota el títol Abelles i humans, uns companys a la força. Serà a les 19:30 h al Centre de Cultura “Sa Nostra” al carrer Concepció, 12 de Palma.
En Gori parlarà sobre el paper pol·linitzador de les abelles, que és tant important per a la producció d’aliments. Tractarà el tema del declivi dels pol·linitzadors en general i de l’abelles en particular, els perills que això comporta i pautes que podem seguir per ajudar-ne a la recuperació. També explicarà les distintes espècies d’abelles que hi ha al món i les diferències que hi ha entre elles. Farà esment dels primers contactes entre els humans i aquests insectes i analitzarà com ha evolucionat aquesta relació al llarg dels segles.
L’acte s’emmarca dins el cicle de conferències “Els dijous del GOB”, organitzat pel Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa, amb la col·laboració de la Fundació Sa Nostra.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.