Ja ha començat la precampanya electoral

Ja ha començat la precampanya electoral

Demà, diumenge dia deu de març, el Partit Popular presenta la seva candidata a la batlia de Campos, na Xisca Porquer. L’acte serà a les 19:00 h a la nau de son Fuaní.
El PP ha estat el primer partit en triar la seva candidata i també serà el primer en presentar-la. Encara no han transcendit els noms dels candidats de la resta de formacions polítiques.
Per altra banda, Més per Campos ha duit a terme una campanya de conscienciació sobre la vaga feminista de dia 8 de març, amb una sèrie de vídeos protagonitzats per dones campaneres que explicaven els seus motius per reclamar la igualtat de drets entre homes i dones i que podeu veure en aquests enllaços:

primer vídeo

segon vídeo

tercer vídeo

  • PHOTO-2019-03-08-22-01-58
  • PHOTO-2019-03-08-21-05-03

Tot aquest procés va acabar en una concentració davant l’Ajuntament ahir a les 20:00 h, a la qual hi va participar un grup ben nombrós de dones, i també una partida d’homes. L’encarregada de llegir el manifest va ser na Margalida Rius.

Per les informacions que ens han arribat, enguany es podria batre el rècord de candidatures. Els campaners possiblement podrem triar entre set llistes diferents, si al final es materializan totes les que estan intentant presentar-se. Hi haurà les de les quatre formacions que en aquest moment tenen representació municipal: PP, Més per Campos, PSOE, i Pi, i altres tres que no s’han presentat mai al nostre municipi: Units Podem, Ciudadanos i Vox, si bé Podem es va presentar fa quatre anys amb un altre nom.
Hi haurà més oportunitats d’obtenir representació, ja que, per mor de l’augment del cens, l’Ajuntament passa de tenir 13 regidors a tenir-ne 17.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.