Aquest dissabte presentació de la novel.la Una pluja pertinaç

Dissabte, dia 23 de febrer, a les 20 hores al local de l’Obra Cultural de Campos (carrer Estret, 6) farem la presentació de la novel·la Una pluja pertinaç, del binissalemer Jaume Pons Lladó. La presentació anirà a càrrec de Francisca Font.

Una pluja pertinaç va ser guardonada amb el Premi Pollença de narrativa del 2017.

Es tracta del dietari escrit al llarg de dos anys per Blai, taxidermista de la Palma de 1812, un formiguer de refugiats peninsulars que en l’apogeu de la guerra del francès fugen de les tropes napoleòniques.

Al dietari, Blai hi escriu els seus quefers i reflexions (sovint amargues) i els records vitals: el seu treball per a un reconegut artista de l’illa, o la implicació del seu germà en l’assassinat d’un religiós, ingredients a través dels quals l’autor reflexiona principalment sobre el pes del passat, el sentiment de culpa i la fugacitat del temps.

Una novel·la que enganxa fins al final!

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.