Jaume Adrover guanya la Marató fotogràfica de Palma

Jaume Adrover guanya la Marató fotogràfica de Palma

El fotògraf campaner Jaume Adrover Fuster ha guanyat el primer premi, valorat en mil euros, de la Marató fofogràfica de Palma, amb una fotografia de denúncia, en la qual es pot veure una indigent que cerca qualque cosa dins un contenidor, mentre arran hi passa una dona que passeja un ca. Aquesta foto, i les altres que va presentar al concurs, les podeu veure aquí mateix. Les originals són

  • 6-En fosquejar
  • 5-Foto abstracta
  • 4-Adolescents a Palma
  • 3-Parets de Palma
  • 1-Veinat
a l’exposició del Casal Solleric de Palma, que estarà oberta fins dia set d’abril.
En Jaume fa vint-i-set anys que es presenta en aquest concurs, al llarg dels quals ha aconseguit dos primers premis i altres deu premis menors.
Més informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.