Magdalena Lladó repetirà com a cap de llista de Més per Campos

Magdalena Lladó repetirà com a cap de llista de Més per Campos

Magdalena Lladó Plazas, actual regidora de Més i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Campos serà la candidata a la batlia per aquesta formació política a les eleccions municipals del proper día vint-i-sis de maig. La resta de la llista no ha transcendit, però asseguren que la donaran a conèixer properament.
Els ecosobiranistes varen posar una paradeta al mercat dissabte passat per recollir avals per a les eleccions generals de día vint-i-vuit d’abril, a les quals es presenten dins la coalició Veus Progressistes, juntament amb Més per Menorca, Ara Eivissa i Esquerra Republicana.
Magdalena Lladó és mestra, profesió que exerceix al CEIP Joan Veny i Clar de Campos. Serà la tercera vegada que es presenta a les eleccions municipals campaneres, i la segona que ho fa com a cap de llista.
En el seu comunicat, Més per Campos, també anuncia la propera inauguració d’un local de campanya al carrer Laberint, 18.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.