DISSABTE DIA 1 DE DESEMBRE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE JOAN PERELLÓ

Demà, dissabte dia 1 de desembre al local de l’Obra Cultural de Campos, es presentarà el darrer llibre del campaner Joan Perelló “Paisatge en pèl”.

I no solament comptarem amb la presència de l’autor, sinó que serà presentat pel poeta i editor, Pau Vadell; l’escriptor i crític Pere Joan Martorell i el glosador i poeta, Miquel Àngel Adrover Perelló.

Paisatge en pèl és la mirada subjectiva, no sempre complaent, de l’entorn i, alhora, la metàfora sobre la poesia, la vida i la mort. Escrit des d’una òptica de despullament i de senzillesa, fent contínues el·lipsis perquè el lector ja sap prou bé de què va tot això del pas del temps, Paisatge en pèl ens transporta cap als límits, cercant el bessó de l’essència de la vida, amb la mínima expressió. El poeta, des del desconcert, tem els escenaris i des de les contradiccions evoca l’hora foscant.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.