Un minut de silenci contra la violència masclista

Un minut de silenci contra la violència masclista

  • PHOTO-2018-11-18-12-17-58
  • PHOTO-2018-11-18-12-17-56
  • PHOTO-2018-11-18-12-17-56-1
  • PHOTO-2018-11-18-12-17-53
El passat diumenge dia devuit de novembre, una quarantena de persones, amb majoria de dones, es varen manifestar davant l’Ajuntament de Campos en contra de l’assassinat de Sacramento Roca en particular i de tota la violència masclista en general.
L’acte va tenir lloc a les dotze del migdia, però des de una estona abans es varen començar a concentrar els manifestants. Antònia Sitjar, presidenta de l’Obra Cultural Balear, va ser l’encarregada de llegir un manifest en el qual es condemnava qualsevol agressió masclista i, especialment l’assassinat que havia tengut lloc a Palma dos dies abans.
Els manifestants lluïen llaços liles i alguns també duien pancartes en contra de les agressions sexistes.
La concentració havia estat convocada a través de les xarxes socials a partir d’una proposta de Més per Campos, a la qual s’hi va adherir l’Obra Cultural Balear i s’hi afegiren totes aquelles persones que varen voler.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.