PRESENTACIÓ DE LA NOVEL.LA EL CRIM DE MIQUEL SBERT

 

Aquest dissabte en Miquel Calent presentarà la novel.la EL CRIM de Miquel Sbert i Garau. Estarà acompanyat en la presentació per l’editora Maria Muntaner i per l’autor

EL CRIM va ser Premi de Narrativa Mediterrània Pare Colom 2017. Està basada en un doble assassinat que es cometé a la finca de can Real, al Pla de Sant Jordi, el mes de novembre de 1929.

La realitat i la ficció es barregen molt fàcilment davant els actes inexplicables, de comprensió difícil. La violència extrema pot prendre camins diversos, des de la truculència fins a la subtilesa més cruel.

Aquesta és una història de fets succeïts i de successos imaginaris, de personatges ficticis que en recorden alguns de ben reals. És una història d’ambicions primàries i d’accions impulsives que contrasten amb la inquietud existencial d’algun personatge sensible i emotiu. Som davant del relat, confegit amb retalls de realitats i de percepcions distintes, d’un mateix esdeveniment, que transita per la desesperança i el dolor. Vet aquí la tragèdia d’unes vides condemnades al patiment, sense remissió.

No desvetlarem el misteri, però vos convidam a assistir-hi tant per l’excel.lència de la novel.la com pels dos convidats.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.