PRESENTACIÓ DE LA NOVEL.LA EL CRIM DE MIQUEL SBERT

 

Aquest dissabte en Miquel Calent presentarà la novel.la EL CRIM de Miquel Sbert i Garau. Estarà acompanyat en la presentació per l’editora Maria Muntaner i per l’autor

EL CRIM va ser Premi de Narrativa Mediterrània Pare Colom 2017. Està basada en un doble assassinat que es cometé a la finca de can Real, al Pla de Sant Jordi, el mes de novembre de 1929.

La realitat i la ficció es barregen molt fàcilment davant els actes inexplicables, de comprensió difícil. La violència extrema pot prendre camins diversos, des de la truculència fins a la subtilesa més cruel.

Aquesta és una història de fets succeïts i de successos imaginaris, de personatges ficticis que en recorden alguns de ben reals. És una història d’ambicions primàries i d’accions impulsives que contrasten amb la inquietud existencial d’algun personatge sensible i emotiu. Som davant del relat, confegit amb retalls de realitats i de percepcions distintes, d’un mateix esdeveniment, que transita per la desesperança i el dolor. Vet aquí la tragèdia d’unes vides condemnades al patiment, sense remissió.

No desvetlarem el misteri, però vos convidam a assistir-hi tant per l’excel.lència de la novel.la com pels dos convidats.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.