Inauguració de Sifons, de Savador Llinàs

Inauguració de Sifons, de Savador Llinàs

Ahir, divendres dia vint-i-set de gener es va inaugurar l’exposició Sifons A. Vicens, del fotògraf Salvador Llinàs.
La pluja no va aturar el públic, que va omplir el local de gom en gom per assistir-hi.
L’exposició és un homenatge a l’antiga fàbrica de Sifons A. Vicens de ses Salines, actualment tancada. En Salvador ens ha confesar que li encanta l’estètica dels sifons i que ja feia temps que duia la curolla de posar-los a l’objectiu de la seva càmera.

  • IMG_2345
  • IMG_2344
  • IMG_2341
  • IMG_2340

La principal novetat respecte a les obres anteriors de Llinàs és la incorporació de naves tècniques artístiques que s’han afegit a l’habitual fotografia, ja que també hi ha sifons representats en pintura i en tècnica mixta pintura-fotografia.
L’exposició es pot visitar al local situat a la Plaça Major, número 5 de ses Salines, pero per això s’ha de demandar cita prèvia al telèfon 676750889.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.