Xerrada sobre el lloguer vacacional a Campos

Xerrada sobre el lloguer vacacional a Campos

Dimarts passat, dia vint de febrer, la formació política Més per Campos va organitzar una xerrada sobre el lloguer vacacional a l’edifici Cultural Polivalent. Varen intervenir en Pere Fuster, del Consell de Mallorca i en Toni Sansó, Director General de Turisme.
El primer va explicar la zonificació que duu a terme el Consell i com afecta Campos. Va afirmar que com que Campos no és una zona turística saturada hi seran permeses totes les modalitats de lloguer vacacional: habitatges unifamiliars, habitatges plurifamiliars i lloguer d’un màxim de seixanta dies de l’habitatge habitual. Aquesta darrera serà l’única modalitat que permetrà llogar habitacions. En els altres casos s’han de llogar habitatges sencers.
Sansó es va referir més a la llei turística, va explicar-ne molts de detalls tècnics i la va comparar amb altres lleis turístiques anteriors. Les principals diferències, va dir, són, que per primera vegada es permetrà el lloguer vacacional en habitatges plurifamiliars, cosa que estaba prohibida fins ara,que es posa un sostre màxim de places per damunt el qual no es podrá créixer més i que obligará a una major professionalització a aquella gent que s’hi vulguin dedicar, ja que serà considerada una empresa.
A continuació els dos ponents varen contestar les preguntes del assistents.

Ampliarem la informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.