CONCERT DE VERS ENDINS I PRESENTACIÓ DE LA NOVEL.LA DE JOAN PONS BOVER

UN CAP DE SETMANA INTENS I INTERESSANT: CONCERT DE VERS ENDINS I PRESENTACIÓ DE LA NOVEL.LA DE JOAN PONS BOVER
Dos actes culturals es realitzaran aquest cap de setmana i d’alt interès: un recital i una presentació d’un llibre.

Divendres, dia 26 de maig a les 21:00 a l’Auditòrium de Campos i dins el marc del CAMPOS ÉS POESIA 2017 es farà el concert de VERS ENDINS.

Vers endins és un grup de la terra que ha musicat els poetes catalans de tots el temps, amb un ritme i una sensibilitat difícil de trobar.

Capitanejats per Glòria Julià, Vers endins integrat també pels guitarres Víctor Leiva, Joan Carles Vaquer, el baix Marc Grimalt i la percussió d’Antoni Duarte ens faran un recorregut pels versos de Blai Bonet, Miquel Bauçà, Guillem d’Efak i un seguit de ritmes mediterranis.

Si voleu passar una bona vetlada, convé ser-hi!

L’endemà, dissabte dia 27 de maig a les 20:00 es presentarà al local de l’Obra Cultural Balear de Campos (plaça de can Pere Ignasi, 10) el llibre del santanyiner Joan Pons Bover Un incendi al paradís que ha estat editat per El Gall i que va ser Premi Pollença de Narrativa 2016. Aquesta novel.la serà presentada per l’escriptor Antoni Vidal Ferrando.

Recordem que Joan Pons Bover és des de fa molts anys mestre del col.legi Joan Venyi i Clar de Campos i compagina la seva tasca docent amb l’escriptura.

El treball, segons explica el comunicat enviat pel Consistori pollencí, manté l’estructura d’una novel·la negra clàssica, però traspassa les convencions del gènere a través d’un protagonista atípic, complex i amb un marcat caràcter illenc. A partir del brutal homicidi d’un aristòcrata retirat a La Vila, Mateu Crespí, inspector de la Policia Local, fa de guia i testimoni de la deriva i de la pèrdua d’identitat de l’illa de Mallorca, alhora que assisteix, impotent, a una crisi profunda del seu matrimoni. Les trames paral·leles, la intriga i el procés escalonat d’una investigació policial no priven l’autor d’aquesta novel·la d’aconseguir una gran profunditat psicològica en els personatges i en les relacions que mantenen. I ho fa a través d’un llenguatge ric i de vegades poètic, amb descripcions que contribueixen a entendre la realitat oculta d’una illa sobrada d’incendis.

 

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.