Dos campaners entre els guanyadors de les Proves Cangur

Dos campaners entre els guanyadors de les Proves Cangur

Avui horabaixa, a l’edifici son Lledó de la UIB s’han entregat els premis de les Proves Cangur.
Les Proves Cangur són una competició internacional de resolució de problemes matemàtics que se celebra a gairebé setanta països i que sol tenor lloc el tercer dijous de març de cada any.
Entre els premiats, dos alumnes de l’IES Damià Huguet. Es tracta de Thomas Anthony Rossall, que va quedar el vuitè de les Illes Balears de Tercer d’ESO, amb 119,75 punts i Miquel Bujosa, que va quedar quinzè de Quart d’ESO, amb 103,75 punts.
És el primer pic que l’institut campaner aconsegueix tenir alumnes premiats individualment, però diverses vegades havia obtingut premis col·lectius en resultar vencedor de la gincana.
També cal destacar que també ha estat premiat un altre alumne relacionat amb Campos. Es tracta del llucmajorer Víctor Rubert, jugador del Club Foment d’Escacs de Campos, que va quedar desè de Segon de Batxillerat, amb 84,75 punts. Víctor, a més a més, va rebre una menció especial perquè durant els quatre anys que hi ha participat, sempre ha quedat entre els deu primers de les Illes Balears

Víctor Rubert recull el premi
Tots els mallorquins premiats
.
Podeu ampliar la informació sobre les Proves Cangur en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.