Anunci Hospital de Manacor

EL RECITAL POÈTIC CONVÉ CARREGAR L’ÀNIMA I LA SORTIDA CULTURAL LLUCMAJOR DE LA MÀ DE MARIA ANTÒNIA SALVÀ CLOURAN EL CAMPOS ÉS POESIA 2017

EL RECITAL POÈTIC CONVÉ CARREGAR L’ÀNIMA I LA SORTIDA CULTURAL LLUCMAJOR DE LA MÀ DE MARIA ANTÒNIA SALVÀ CLOURAN EL CAMPOS ÉS POESIA 2017

Avui vespre, 9 de juny, a les 21 hores a l’Auditòrium campaner hi haurà el recital poètic “Convé anar a carregar l’ànima”.

L’acte anirà a càrrec d’Antoni Artigues, professor de Magisteri i xeremier i molt conegut entre els mestres perquè des de fa 25 anys ha fet muntatges poètics i teatrals sobre Miquel Bauçà, Blai Bonet, Damià huguet, Josep Palau i Fabra, Maria Mercè Marças, Vicent Andrés Estellés… en els quals els estudiants de llavors de Magisteri hi participaren.

L’altre component, Miquel Àngel Adrover, és campaner i molt conegut per tots els amants de la glosa perquè s’ha revelat un autèntic mestre en aquesta matèria. Al marge d’aquesta activitat és estudiant de Llengua i literatura catalanes, membre de l’Associació Cultural Glosadors de Mallorca i també dels grups d’acció poètica Peixos dins el rostoll i Esclata-Sentits.

Ben igual que en Miquel Àngel el tercer component del recital Bartomeu Crespí també és estudiant de Llengua i literatura catalanes, coautor de “Tetràgon d’Exilis” i amb els seus veros pretén oferir una mirada escèptica als conflictes urbans, a l’opressió de la subjectivitats i al buit existencial que caracteritza les generacions del segle XXI.

Tots tres ens mostraran poemes propis i de Guillem d’Efak, Blai Bonet, Damià Huguet i Miquel Bauçà.

 

Demà dissabte a les 9:30 a la plaça de s’Estació de Campos hi haurà la concentració de totes les persones que vulguin anar a la Sortida Cultural “Llucmajor de la mà de M. Antònia Salvà”. El recorregut el farà el guia cultural Tomàs Vibot (filòleg, escriptor, investigador…) molt conegut per tots pels programes que fa a IB3. Amb el seu entusiasme característic donarà a conèixer l’escriptora llucmajorera, tots els llocs relacionats amb ella així com la seva obra.

Per a la sortida a Llucmajor s’ha de dur el seu propi cotxe.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.