EL RECITAL POÈTIC CONVÉ CARREGAR L’ÀNIMA I LA SORTIDA CULTURAL LLUCMAJOR DE LA MÀ DE MARIA ANTÒNIA SALVÀ CLOURAN EL CAMPOS ÉS POESIA 2017

EL RECITAL POÈTIC CONVÉ CARREGAR L’ÀNIMA I LA SORTIDA CULTURAL LLUCMAJOR DE LA MÀ DE MARIA ANTÒNIA SALVÀ CLOURAN EL CAMPOS ÉS POESIA 2017

Avui vespre, 9 de juny, a les 21 hores a l’Auditòrium campaner hi haurà el recital poètic “Convé anar a carregar l’ànima”.

L’acte anirà a càrrec d’Antoni Artigues, professor de Magisteri i xeremier i molt conegut entre els mestres perquè des de fa 25 anys ha fet muntatges poètics i teatrals sobre Miquel Bauçà, Blai Bonet, Damià huguet, Josep Palau i Fabra, Maria Mercè Marças, Vicent Andrés Estellés… en els quals els estudiants de llavors de Magisteri hi participaren.

L’altre component, Miquel Àngel Adrover, és campaner i molt conegut per tots els amants de la glosa perquè s’ha revelat un autèntic mestre en aquesta matèria. Al marge d’aquesta activitat és estudiant de Llengua i literatura catalanes, membre de l’Associació Cultural Glosadors de Mallorca i també dels grups d’acció poètica Peixos dins el rostoll i Esclata-Sentits.

Ben igual que en Miquel Àngel el tercer component del recital Bartomeu Crespí també és estudiant de Llengua i literatura catalanes, coautor de “Tetràgon d’Exilis” i amb els seus veros pretén oferir una mirada escèptica als conflictes urbans, a l’opressió de la subjectivitats i al buit existencial que caracteritza les generacions del segle XXI.

Tots tres ens mostraran poemes propis i de Guillem d’Efak, Blai Bonet, Damià Huguet i Miquel Bauçà.

 

Demà dissabte a les 9:30 a la plaça de s’Estació de Campos hi haurà la concentració de totes les persones que vulguin anar a la Sortida Cultural “Llucmajor de la mà de M. Antònia Salvà”. El recorregut el farà el guia cultural Tomàs Vibot (filòleg, escriptor, investigador…) molt conegut per tots pels programes que fa a IB3. Amb el seu entusiasme característic donarà a conèixer l’escriptora llucmajorera, tots els llocs relacionats amb ella així com la seva obra.

Per a la sortida a Llucmajor s’ha de dur el seu propi cotxe.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.