Bon paper al Torneig Internacional d’Escacs Escolar de Llucmajor

Bon paper al Torneig Internacional d’Escacs Escolar de Llucmajor

Aquests dies a s’Arenal se celebra el VI Torneig Internacional de Llucmajor, al qual hi participen diversos escaquistes campaners i del qual us n’informarem a l’edició en paper.
Ahir, dia vint de maig, aprofitant la infraestructura d’aquest esdeveniment, es va organitzar un torneig escolar per equips de quatre jugadors.
Com que el Club Foment d’Escacs de Campos no disposava de suficients jugadors, es va fer un equip conjunt amb el Porreres, que es va anomenar Camporr i que va quedar subcampió.
Aquest equip estava format per dos jugadors del club campaner, Miquel Bujosa i Susana Rubert i altres tres del porrerenc, els germans Llorenç i Miquela Soler i Manel Armero. Els 5 jugadors es varen turnar per jugar. A cada ronda en descansava un.
L’equip campaneroporrerenc va guanyar tots els matxos, excepte el que el va enfrontar amb l’equip del Mallorca Isolani, l’equip que va quedar campió, amb qui va perdre per 3-1.
Podeu veure tots els detalls del torneig en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.