UN NOU COL.LEGI PÚBLIC A CAMPOS ES COMPROMET A CONSTRUIR LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ

LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ ES COMPROMET A CONSTRUIR UN NOU COL.LEGI PÚBLIC A CAMPOS

A partir d’una nota informativa de la Conselleria d’Educació sabem que avui matí, dia 16 de desembre, el Conseller d’Educació i Universitat, Martí March; el director general de Planificació i Centres, Antoni Morant i el gerent de l’Ibisec, Miquel Coll, s’han reunit amb el batle de Campos per un costat, amb l’associació de pares d’alumnes per l’altre i amb la directiva del col.legi Joan Veny i Clar, per trobar una solució que permeti la construcció d’un nou col.legi públic a Campos.

Després de visitar els dos solars proposats per l’ajuntament, un que està davant la residència de la tercera Edat i el que està darrere l’institut, el conseller s’ha compromès a estudiar la viabilitat dels dos emplaçaments i donar una resposta el mes de gener, durant l’any 2016 es faria el projecte i el 2017 ja es començaria la construcció del nou centre. Recordem que el CEIP Joan Veny i Clar i, especialment l’actual AMIPA treballa durament per reivindicar la construcció d’aquesta nova escola.
També cal recordar que aquestes reividicacions ja vénen de més enrere i que s’havien passes per aconseguir que es fes aquesta nova escola. Concretament, al febrer del 2008 ja hi havia hagut una signatura del conseller d’Habitatge i Obres Públiques, Jaume Carbonero, i el que aleshores era batle de Campos, Guillem Ginard i de regidor d’educació, Joan Juan, en què segellaren el document de la cessió del solar del que havia de ser la nova escola, just davant la residència. I també el maig del 2010 es reuní el conseller d’Educació Bartomeu Llinàs, el conseller d’habitatge, Jaume Carbonero i el batle de Campos….

(A la foto teniu el Conseller d’Educació Martí March, el director general de Planificació i Centres, Antoni Morante i els membres de l’APIMA del col.legi Joan Veny i Clar, Toni Nadal i dos membres més de la junta directiva)el conseller March amb els membres de l'apima

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.