Actes electorals a Campos

Actes electorals a Campos

Quan som a l’equador de la campanya electoral, els partits polítics s’afanyen per captar el vot dels indecisos i mobilitzar els seus simpatitzants. Alguns, com el Partit Popular ja han organizar un míting a Campos. Va ser el divendres dia quatre, amb la presència de dos pesos pesants, el cap de llista al Congrés, l’exbatle de Palma Mateu Isern, i la també candidata Catalina Soler felanitxera de naixença i campanera d’adopció.
Demà, dissabte dia dotze, tenim dos actes. El matí el candidat del Pi, Jaume Font, visitarà el mercat de Campos acompanyat de
la plana major del partit a Campos. També demà hi haurà l’acte central de Més per Campos, una xocolatada que comptarà amb la presència de la candidata al Congrés dels Diputats Kika Coll i del president del Consell de Mallorca i exbatle d’Esporles Miquel Ensenyat.Serà a les vuit del vespre a l’Auditòrium.
Podemos, per altra banda, fa tot un seguit de mimiactes. Va començar dissabte dia cinc a l’Auditòrium i encara en té pendents demà, dia quinze i dia desset al Pati del Recreo a les set de l’horabaixa, i diumenge dia tretze, dimecres dia setze i divendres dia devuit a l’Auditòrium, a la mateixa hora.
No ens consta que els altres partits hagin organitzat o fassin comptes organitzar cap altre acte.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.