EL CAMPANER RAFEL CREUS SERÀ EL NOU DIRECTOR INSULAR DE CULTURA

EL CAMPANER RAFEL CREUS SERÀ EL NOU DIRECTOR INSULAR DE CULTURA
El periodista Rafel Creus ha estat proposat per Francesc Miralles com a Director Insular de Cultura. En Rafel té una llarga experiència en el món de la creació cultural, a més de treballar des de fa moltíssims anys en el món de la comunicació tan escrita com televisiva. Fa unes quantes setmanes, va fer una conferència a Campos, convidat per l’IES Damià Huguet per parlar de la premsa. A tall d’informació, aquí teniu el seu currículum breument resumit.
Rafel Maria Creus (Campos, 1966) és llicenciat en Dret i Màster de Periodisme i Comunicació. Professionalment ha treballat en la premsa escrita, ràdios, gabinets de premsa i televisió. Ha rebut diversos premis per guions, relats i poesia.
Durant 2006 fou director i presentador de l’informatiu del migdia de Televisió de Mallorca. Entre 2007 i 2011 fou el subdirector d’aquesta mateixa cadena i va dirigir també el programa Enxarxats. Abans, havia desenvolupat les mateixes funcions al programa musical en directe “Riff”. Dins l’àmbit televisiu ha estat el guionista i presentador de la sèrie “Llum de mar” (TVE) i guionista de la sèrie d’ajuda humanitària “Amb el cor” (TVE, Telenova, Canal 4).
Fora del món televisiu, ha participat, entre d’altres, als següents audiovisuals: director-guionista del vídeo “Generació perduda”, per a l’exposició de fotografia de Pep Bonet, i de les tres primeres edicions del Festival Interanacional de Poesia de la Mediterrània. És guionista del vídeos sobre Josep Melià, Damià Huguet, Blai Bonet.
Ha codirigit i és guionista del documental “Fel de la Terra” que vàrem tenir ocasió de veure els campaners en motiu de la inauguració de la nova seu de l’Obra Cultural de Campos.

fotofoto-1

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.