Exposició de Jaume Adrover a Palma

Exposició de Jaume Adrover a Palma

El passat dissabte dia 4 s’inaugurà al cafè Ciutat de Palma una exposició retrospectiva de premis que ha rebut el fotògraf Jaume Adrover. Si la voleu visitar, encara hi sou a temps. Estarà oberta tot el mes de juliol.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.